KEY Relocation för Ework


KEY Relocation grundades 1993 och vi och vi har god erfarenhet av att hjälpa konsultbolag med migration och boende när de anställer personal från utlandet.

Vi hjälper dem med olika myndighetskontakter som behövs vid ansökning om arbetstillstånd, personnummer, körkort eller öppna bankkonto.

Vi hjälper också till med att hitta boende, skola till medföljande barn samt informerar dem om Sverige och hur allt funkar här.

Dessa anställningar kostar er mycket pengar och en dålig start kan innebära att den anställde istället väljer att återvända hem efter en kortare anställning. Vi blir ofta deras första kontakt med Sverige och därför är den service vi ger både viktig för individerna och för företagen.

Genom åren har vi varit delaktiga i över 40 000 flyttar. Vår expertis ligger i en ”end-to-end-hantering” där allt sker under ett och samma tak med endast en kontaktpunkt. Detta gör processen säker och vi sparar tid för HR samt minskar oro för den anställde och dess familj.

Våra kontor finns i Sverige, Finland, Danmark, Norge och Spanien.

Funderar ni på att anställa utländsk personal?

Kontakta Peter Viberg
E-post: peter.viberg@keyrelocation.se
Telefon: 08 – 520 548 41

Skicka ett mail

Mer information om våra tjänster: www.keyrelocation.com

We are using cookies and analysis with tracking to ensure that we give you the best experience on our website. By using this site you are agreeing to the use of cookies.  Close