Visa & Immigration Manager KEY Relocation

21 oktober, 2021

KEY Relocation befinner sig i ett expansivt och spännande skede och söker nu affärsområdesansvarig för vårt snabbast växande affärsområde Visa & Immigration Services.

Kort om oss

KEY Relocation grundades 1993 och erbjuder helt integrerade lösningar inom global mobility för internationella bolag och deras anställda. Vår expertis ligger i en ”end-to-end-hantering” där allt sker under ett och samma tak med endast en kontaktpunkt för kunden. På så vis hjälper vi HR-avdelningar med kostnadsbesparingar i form av tid och administration och erbjuder kunden en helhetsservice. Vi har hjälp våra kunder att flytta över 50.000 medarbetare och familjemedlemmar genom åren.

KEY Relocation erbjuder lösningar inom Destination Services, Global Mobility Services, Visa & Immigration Services, Move Management, Interkulturell kommunikation och Företagsadministration. Vi har våra kontor i Sverige, Finland, Danmark, Norge, Spanien och med representation i Portugal, Italien samt Grekland. Vi är medlemmar i EuRA (The European Relocation Association), ERC (Employee Relocation Council), SIETAR (Society of Intercultural Educators and Researchers), Diversity Charter och IAM (International Association of Movers).

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu vår Visa and Immigration Manager för den svenska marknaden. Tjänsten utgår från kontoret i Göteborg eller Stockholm. Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en internationell arbetsmiljö i en spännande bransch. På köpet får du även professionella och trevliga kollegor. Gemensamt för oss på KEY Relocation är att vi alltid har kunden i fokus.

Ansökan

Vi tar emot ansökan via e-post: hd@keyrelocation.se – bifoga CV, personligt brev och skriv ” Visa & Immigration Manager” i ämnesraden. Skicka in din ansökan senast 20 november. Arbetet med denna rekrytering kommer att starta omgående och fortgå löpande.

Varmt välkommen med din ansökan.

Dina arbetsuppgifter

– Planering för vårt Visa & Immigration Service team

– Utveckla tjänster inom ramen för affärsområdet

– Kommunikation med myndigheter, då främst Migrationsverket i olika frågor

– Hålla dig á jour med lagförändringar eller andra väsentliga omvärldsförändringar och informera internt och kunder

– Uppföljning av att kvalitet i leverans följer bolagets och våra kunders Compliance guidlines

– Granska och leverera information av praktiska och lämpliga slutsatser och råd till våra kunder.

– Assistera vid kundmöten eller andra typer av kundaktiviteter

Önskad kompetens och erfarenhet

– Arbetat minst tre år inom arbetsfältet som Senior Immigration Consultant.

– Relevant högskoleutbildning, juridik meriterande

– Office365 och andra IT-system (ärendehanteringssystem eller CRM-system).

– Helt bekväm med online-möten (ex. Teams, Zoom, Skype eller liknande).

– Svenska på modersmålsnivå samt mycket goda kunskaper i engelska.

Vem är du?

Vi tror att du är en affärsdriven och kommunikativ person som lyckas skapa förtroende och har lätt för att knyta och underhålla relationer. Du trivs med att driva ditt eget arbete framåt och tycker det är en positiv utmaning att hitta lösningar för dina kunder så att de blir nöjda.

Vi värdesätter att du är prestigelös, genuint intresserad av våra produkter och har förmågan att inspirera andra genom ditt sätt att kommunicera.

Egenskaper vi söker

  • Kund- och serviceorienterad samt resultatdriven
  • Strukturerad och noggrann
  • Ledaregenskaper med tillhörande känsla för lagbygge (positiv och lyhörd)
  • Stresstålig
  • Erfarenhet av att arbeta i en digitaliserad miljö
  • God kommunikationsförmåga

We are using cookies and analysis with tracking to ensure that we give you the best experience on our website. By using this site you are agreeing to the use of cookies.  Close